HUR KLANTIG FÅR MAN BLI ?!

Godkväll kära läsare.
 Idag har solen varit med oss hela dagen och jag vaknade i lagom tid till våra bästa år, like always! Runt 12 tiden så gick jag och baby till Terranova för att bada i en stor pool och sola. Efter att vi hade gått upp från badet första gången så började jag leta efter min mobil (skulle ta lite kort) då kom jag på att jag la ned mobilen i badbyxorna (fickan) så jag hade alltså badat med mobilen!!! Nåt så klantigt har aldrig hänt mig förut! Vi gick längs kanterna på poolen för att leta efter mobilen, men sen gick jag till ''liv vakterna'' och fråga om simglasögon för jag hade råkat bada med min mobil, sa jag.. Då sa en av dem att dom hade fått in en mobil, och den var min! Dom sa att jag inte ska sätta på mobilen förens om 2 dagar lr nåt.

Jag tror den är pajj.... riktigt pajj. Vad tror ni ? =/ MIN ÄLSKADE MOBIL! jag är så besviken på mig själv.
Den tog så himmla bra kort, nu kommer det inte bli några kort på ett tag, sorry guys.. men vad kan jag göra?

Jag glömde bort mobilen sedan, och fortsatta bada jätte mkt.. Och så har jag bränt mig som tusan =/
I want my mobile phone back!

Snyggt och billigt, inte illa va?

Idag vaknade vi i lagom till till våra bästa år började. Nu sitter jag nyduschad och väntar på lunch som blir lasagne, yum yum. Runt 16.00 ska vi åka till rusta och kolla badskor/badkläder. Glömde mitt hemma i nynäs.




Härligt väder = stranden

Godkväll läsare. Har ni haft en bra och solig dag idag? Det har vi här på Gotland, det har varit jätte soligt hela dagen. Vi åkte till tingstäde träsk för att Oscar och hans lillebror ville visa mig och deras mor vart det var dom överlevde, (överlevnadskurs) där dom var utan föda i 48 timmar, alltås 2 dagar. Det var snuskigt varmt och ute i skogen vi var, och jag gillar inte skogar.. nej, för mkt insekter där. Efter ca 20 min där så åkte vi till en strand och solade, såå skönt. Satte mig på en brygga och doppa fötterna också, kan ju inte bada än. Föroppningsvis är den slut på onsdag så att vi kan åka till den här badplatsen igen och så jag kan bada.
Glömde kameran hemma så det blev inga bilder, tyvärr. Nu sitter jag och tuggar i mig en piggelin.

Men jag gjorde en liten ''fruktsallad'' till mig och baby igår (så ni får se en yum yum bild) , fanns bara banan och jordgubbar så det fick duga.. det blev sååå gott ändå. Vi spelade yatzy och drack cider till.

Snart ska det ätas räksmörgåsar med dill här hemma, så gott :D

En sak ska ni veta, alla mina bilder tas med min mobil kamera.
Är den inte väldigt bra för att vara en mobil kamera ? ;o



det har blivit lagom mkt jordgubbar på senaste tiden :)



On the beach

Godkväll sötnosar.
 Har ni haft en bra dag? Det har jag, jag är jätte trött just nu.. och tänker snart göra en fruktsallad av något slag, med jordgubbar och bananer. Hmm ja, det ska jag.

Här kommer lite bilder från stranden som vi var på idag.

Den här tjejen har en tävling där man kan vinna ett presentkort värt 200 kr.
spana in vettja, http://beewa.blogg.se/










Me loves strawberries

Idag vaknade man vid halv 12, inte klokt egentligen. Men men, har alldeles nyss ätit jordgubbar med grädde och mjölk igen, andra gången för i år alltså, haha. Det var goodiegoodie, yum yum!

Snart ska vi åka till en badstrand och sola/bada (fast jag kan ju inte bada) Trist nog. Och jag vet att det är ganska sent, man brukar ju åka nångång på förmiddagen, men men.. det är varmt ute ändå så.
Efter stranden ska vi åka och käka pizza på Gothem, där jag varit en gång förut, förra sommaren.

Ha en härlig dag allesammans.






Från Lindex

Checkade in Lindex hemsida och hittade massor som faller mig i smaken ^^
Som t.ex detta. Vad tycks ? Kanske ska köpa något ^^


Den här tjejen har en tävling där man kan vinna ett presentkort värt 200 kr.
Kika in vettja, http://beewa.blogg.se/

Michael Jackson is Gone..

Michael Jackson drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los angeles.
En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.
Han blev 50 år gammal och lämnar efter sig tre barn - 7, 11 och 12 år gamla.


Ja.. vad ska man säga, det är tråkigt att sådant händer.
R.I.P


Torsdag kväll

Godkväll sötnosar. Har ni det bra? Det har jag, bortsett från att jag fortfarande har ont i magen som tusan. Har ganska nyligen ätit middag, tomatsoppa med vitlöksbröd och glass till efterrätt. Det var gott.
Jag och baby har varit förbi Hemmakväll en sväng och köpt hem lite gottgott, vi ska nämligen se en film som börjar vid halv 11 tror jag att det är. Aao... vad ska ni göra ikväll ?

Imorgon är det fredag, men det blir nog en innedag för mig! känner inte alls för att ens gå utanför dörren. När vi skulle till hemmakväll så slängde jag på ´mig ett linne och mjukisbyxor, inge smink alls.. och kännde mig uppsvullen. *känner mig så när jag har min roliga vecka* Det är sååå jobbigt, men jag vill inte börja med p-piller :O

Fortsätt bara rösta på mig i tävlingen som Hanna Olsson har. =D Blir såå glad!!
Jag är nummer 7!! För att rösta KLICKA HÄR!



Vår dag idag! =)=)

Ledsen att jag inte har skrivit något förens nu, jag har inte orkat.. min mage har varit elak mot mig ända sedan igår natt. (min roliga vecka har börjat) och första dagarna har jag inte lust med någonting. Vi som skulle bada, och det är min sista vecka här, på Gotland. Det suger apa, alltså.

Varken jag eller Baby kunde sova igår, så vi tog oss en nattpromenad, satte oss ner på en bänk och pratade. Eller det var mest han som pratade, hehe. Sen hände en ganska kul sak, när vi var på väg hem.. Älskling såg något och drog mig åt hans håll.. och jag typ ''vad gör du?'' Sen sa han att jag skulle titta upp, in i ett fönster.. där det tittades på porr. Haha, jag skämtade med att vi skulle kasta en kotte ^^ men det gjorde vi inte..

När vi kom hem så gick jag in på toa, och mådde illa.. Får se att *lingonveckan* startat, jag som trodde det skulle dröja en vecka till. Blir så lack, aah.. hade inge skydd, inget alls.. liksom, hur ska jag göra nu? först envisades jag med att vi, eller iaf jag kunde vara vaken hela natten.. men så kom vi på nåt annat, som gick skit bra, var ju i nöd :P

Idag på morgonen, direkt när vi vaknade.. så cyklade baby till MAXI och köpte skydd till mig. Miiih, så gulligt. Killar som gör sådant för sin kärlek.. ^^ blir så glaad.

DESSUTOM, firar vi 1 år och 4 månader idag!!
MIN POJKVÄN ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR HONOM =)

Fortsätt rösta på mig i tävlingen hos Hanna Olsson, ni är såå söta så!! :D
För att rösta, KLICKA HÄR! Jag är nummer 7 :D:D








Glädje.

Vet ni att ni gör mig glad? ni ger mig så gulliga kommentarer, och det värmer i hela kroppen =D
Tack till alla som röstar på mig i tävlingen som Hanna Olsson har!
Fortsätt fortsätt :D Tävlingen avslutas på fredag kl 12, så rösta på!!
 
Jag är nummer 7. För att rösta KLICKA HÄR

Idag, för en stund sedan, så åt vi jordgubbar här hemma. Mina första i år faktiskt..
är inte det illa?! jordgubbar som är så gott. Goodiegoodie, yum yum!





Vad tycker ni om jordgubbar?

Rösta på mig? :)

Wiho, jag är en av finalisterna i Hanna Olssons tävling. För att rösta klicka här !
Jag är nummer 7, Sophie :) iihh.. har aldrig vunnit en tävling förut ^^
Make me happy!

Rösta :D
rösta :D
rösta :D



Kan rekomendera er en tävling som pågår hos http://beewa.blogg.se !!
var med och tävla om ett presentkort värt 200 kr :D

Fobi (?) för insekter.

Godmorgon sötnosar.
har ni sovit gott? Det har jag, inga mardrömmar om kackerlackor el. dylikt.

Oscars lillebror såg nämligen en Kackerlacka på ett utav trappstegen ner till nedervåningen.. Det var så äckligt, jag som avskyr allt som har med insekter och göra.. den här var typ 5 cm lång och kan bli upp till 11 cm lång!! Vi trodde inte att dom fanns Sverige, men tydligen så gör dem det. Men på Gotland? jösses, det var nåt nytt.
Vi väckte Oscars mamma mitt på natten, kl var väll 01:30 lr nåt, hon fick ta ut den.. för ingen av oss ville de :P

Blä säger jag bara. Kändes som om det kröp en massa på en efteråt bara för det. Usch.
Har ni sett en kackerlacka någon gång?

Sjung om piggeliner..

Visst får man lov att ändra sig? sån är jag, jag ändrar mig. Jag började tänka på solen när jag sedan kom att tänka på piggelin, så istället för onyttigt plockgodis så fick det bli ett paket med piggelin glassar, perfekt när det är varmt. Håller ni inte med? sååå goodiegoodie, yum yum.

Har tittat på hells kitchen, nu är det bara två stycken kvar, finalisterna Paula och Danny. Jag hoppas innerligt att Paula vinner, tycker att manliga kockar är så vanligt numera :P vem hejar ni på? tittar ni ens på hells kitchen?


Längtar efter mat!

Godkväll sötnosar!

Jag sitter här och väntar på att Oscars mamma ska komma hem från stallet så att vi kan få maaat,  I'm hungry! Efter maten har vi tänkt oss att ta en långpromenad, om man kan kalla den lång (?) till Hemmakväll och vara lite onyttiga med plockgodis. Var längesen jag åt det.

Ja... det var det, puss och kram.

Har bokat båtbiljett hem =/ åker hem den 3 juli kl 19.10 och tog en plats i aktern så jag har en garanterad plats iaf! Hoppas jag får fönsterplats. Datorn är ju med mig också, men internet verkar typ inte funka där.. det suger.

En vanlig tisdag

Idag händer inte mycket verkar det som. Har tittat på våra bästa år, like always.. sedan gick jag ut och satte mig på baksidan för att sola, hade datorn med mig.. men djur, eller snarare insekter började attackera mig, och det var droppen, så jag gick in igen.. hhah. Har käkat lunch, pasta med kycklingsås. Oscar sitte bredvid mig och tittar på en film, medans jag sitter här och skriver. Vädret är med oss idag, men jag vet inte vad vi ska hitta på..

Vad ska ni göra idag?

Härligt väder! Glass time.

Här, på Gotland och självaste visby är det kanon väder. Jag och baby satt ute på baksidan och spelade yatzy och ur högtalarna spelade musik. Vi satt inte ute så jätte länge, men jag har bränt mig på rygg och armar.. aj. Jag lyckas alltid bli röd innan jag blir brun.. blir inte jätte brun, pga mitt pigment, hur det nu stavas. Det är jätte jobbigt iaf.
För några år sedan kunde jag bli jätte brun, men inte nu längre.. (kanske måste vara ute mer ?) ja, så är det nog.

Nog om det, snart ska vi åka ner till glassmagasinet som har över 130 olika smaker att välja mellan. 4 kulor (enorma kulor) för 35 kr. Det är inte klokt, dom snålar inte. Brukar ta kanske 20 minuter innan jag har bestämt mig för vilka smaker jag ska ha... jobbigt, men så är det. Ni som kommer in med Båten har inte långt till glassbaren.. gå bara till vänster när ni kommer ut från hela skiten.. några hundra meter.

Ska inviga mina nya skor idag också har jag tänkt, Oscar har tejpat mina fötter. (har lätt att få skavsår)
Vad ska ni gullungar göra idag då?

PUSS OCH KRAM


Här har ni glassmagasinet.

Ice cream Lipgloss

Idag kan man ju få syn på alla möjliga idér och designer.. hissar du eller dissar du detta?

 

Läppglans i sin udda form. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig någon utav dessa ;D

Högklint

Hej bloggen. Har ni haft en bra helg? Vad har ni haft för er?

Idag vaknade jag runt 10, och Oscar gjorde frukost åt mig, gullig som han är! Sedan gjorde vi oss i ordning för att åka och köpa ett par skor till mig. I löööv them. Vi köpte även glass på vägen hem, vi tog oss en promenad hem. Jätte fint väder ut, gud! Men det är väldigt tjocka moln också som gömmer sig eller vad man ska säga. Det lär säkert regna inatt eller något sånt. Men det är mysigt.
En stund efter att vi kom hem så skulle vi bege oss av till Högklint, en av Gotlands vackraste utsiktsplatser.
Norrut syns den medeltida staden Visby och söderut går en makalöst vacker promenadstig längs klippkanten.
Där tog jag mig friheten att fota lite, men bilderna blev inte så jätte bra i och med att man inte ser på samma sätt som om man var där. Det är tråkigt. Men det var jätte vackert, jätte fin utsikt.
Efter att vi varit där så åkte vi till fridhem och fikade, Oscars mormor bjöd =) .. söt. Jag beställde en äppel.. nånting, med grädde och hela hallon i, den var jätte god.
Efter fikat så gick vi ner till en stenstrand som fanns där i närheten, och nu är vi hemma.. och ska inte göra någonting speciellt.








 
Klicka på skorna för större bild.

Glad midsommar

Hej sötnosar! :) Har ni en bra midsommar?

Jag har varit vid paviljongen med Oscar, hans mamma, lillebror och någon vän till hans mamma+ en hund. Vi åkte dit för att ha picknick med jordgubbstårta, fika och cider. Vädret var med oss idag, var jätte soligt. Hemma i nynäs regnade det, pratade med mamma i telefon. Ja, ser ut som att vi hade turen på vår sida idag! ..
Det var jätte mycket folk där, som dansade och hade picknick tillsammans. Och så fanns det självklart ett stånd med brända mandlar, så där kunde vi ju inte låta bli. Så gott!

För att komma dit, till paviljongen så gick vi igenom botaniska trädgården. (begär inte att ni ska veta vad det är för trädgård) men den är jätte vacker iaf.

När vi åkte hemåt så åkte vi förbi MAXI för att handla hem sallad till oss. Det som är så bra där är att man kan plocka som man vill till det pris man vill. Så salladen blir eee-extra god! hihi.

Nu ska jag snart ut med Oscar och kasta lite amerikansk fotboll, om det nu heter så :P










Vad kul :)

Jag måste bara skriva.. GRATTIS TILL STINA-LEE =D hon väntar barn.

Två timmar på Öster

Det blev östercentrum för min del idag. Men det var så typiskt, jag var helt säker på att det gick en buss vid 13:05 ungefär.. men när jag står vid busshållsplatsen så ser jag att den kommer 14:05.. så det var bara att vända hem igen. Tittade på tv och gick sedan iväg till bussplatsen igen. Då kom en jobbig gubbe (som jag träffat förut på samma bussplats) och han bara babblar på... sist babblade han om sina barnbarn och grejer.. men jag är ju en trevlig prick så jag lyssnade och pratade också. Men alltså... jag skulle aldrig våga. :P

Det blev inte mycket handlat där, nej.. provade en hel del kläder.. men njae, inget nöjt resultat. Köpte bara ett par örhången från H&M och en deo, glömde ju min hemma i nynäshamn. Sen åt jag lunch också, french hotdog och pucko.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Oscars mamma är i stallet, vi kanske skulle åka ut och hitta på något ikväll. Men vad? ja, det får vi se.


Som ni ser, inget speciellt. Men jag gillar örhängena..

Öster.. eller inte?

Godmorgon. (ingen godmorgon för mig) jag hade jätte svårt att somna igår och fick på nåt sätt för mig att jag inte fick sova utan täcke, för att jag skulle bli bestraffad då.. av någon! jätte sjukt.

Vad ska man hitta på idag då? Det regnar inte, himlen är ganska blå med några moln här och där. Ska man åka till Öster? när går bussarna? uhh. Jag hatar busstidstabeller, fattar ingenting av dem. Men om jag kommer ihåg rätt så går det en buss vid 13:10, kanske ska chansa? ja, det är väll det livet går ut på?

Om 15 minuter börjar våra bästa år, wiho!

saknar min älskling.

You can't see tears in the rain..

Jag är... riktigt.. riktigt uttråkad. Ja, så uttråkad som man kan bli. Jag är ledsen också, för älskling fick inte ha med sig telefon till överlevnadskursen.. så jag får inte ens höra hans vackra röst på 3 dagar! Kan inte låta bli att gråta..

Jag funderar på att se på eva och adam och sedan gå och sova... så att onsdag kommer snabbare! Jag hatar att vara utan min vackra pojkvän, hatar att somna ensam utan honom, det här blir första gången som jag somnar utan att vi sagt godnatt till varann. Jag mår dåligt just nu, jag vill att han ska komma hem... men jag kan inte nå honom! :'(

Söndag, vilo dag, visst?

Godmorgon sötnosar. Ledsen att jag inte uppdaterade något igår, men Oscar fyllde år och grejer.
På morgonen (igår) fick han presenter, av sin mor, mormor och bror fick han pengar, av mig fick han boxershorts, 4par strumpor och en rakapparat. (han önskade sig allt det) och rakapparaten fungerar skitbra, jag fick raka av håret på han. (min första gång) så han fick inte klaga! hehe.

Runt 15.00 blev det tårta och kakor. Det var jättegott, hans söta mormor var där också! =) Lite senare åkte vi till hemmakväll och hyrde filmer, 3st närmare bestämt, sen tog vi en långpromenad hem, åt mat och tittade på film.

Ja.. idag händer inte så mycket, det regnade här för ett tag sen, nu är det bara grått. Älskling och hans lillebror har åkt på överlevnadskurs och ska sova under bar himmel och leva på rötter i 3 dagar, så jag är ensam hemma hos honom, med hans mamma. Men jag har ju the sims, datorn.. filmer, så jag kan nörda mig hela dagarna. Imorgon tar jag nog en sväng till Öster och kollar runt lite, vi får se.

Har ni haft en bra helg?


Jag är på Gotland!

Hej sötnosar.
Jag är ledsen att jag inte skrev någonting igår. Jag kom fram till Gotland vid 14:30 och då åkte vi direkt hem till Oscars mamma, såg på top model och spelade sims!
Senare runt 18.00 så blev vi skjutsade till Taco huset, där det beställdes nacho tallrik. Det var supergott. Efter det tog vi oss en långpromenad hem, stannade till vid en kyrkogård, där Oscars morfar ligger begravd. Sedan gick vi vidare till en förskola, för Oscar ville att vi skulle gunga i en ''cp gunga'' Som han kallade den. Vi la oss bredvid varann i gungan och gungade oss själva i typ 30 minuter, jätte mysigt =) Sen gick vi vidare hem. Väl hemma spelade jag sims igen.. och sedan gick vi och sov.

Idag har Oscars lillebror haft skolavslutning, han slutade nian, så vi var och tittade på den i regnet.. :| Det var en tjej som sjöng solo och riktigt, riktigt fint! shit alltså, önskar att jag kunde sjunga så.. hehe.
Efteråt så åkte vi och åt mat på ett fik, och nu sitter jag här och ska spela sims strax, för Oscar och hans lillebror håller på att packa inför överlevnadskursen.

nachotallrik på taco huset.

man fick 3 såser (?) till. Guacamole, vitlök och sån där röd....

Oscar på kyrkogården

Bild från skolavslutningen, alla nior på scen

Videobloggar, eller?

Här får ni se mig göra mammas tårta steg för steg. Det kommer att bli avbrott i det första klippet efter en liten stund, jag vet inte varför, men fortsättning följer i dem nedanstående klippen. Bra va? Kommentera gärna :)




IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG..

.. FÖR DET ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA, HURRAA! =)

fast hon fick inte sina presenter imorse, för hon skulle till jobbet halv 7.. och jag är som jag är, en sömntuta! När hon kommer hem så får hon dem. Hon fyller 47 år, så hon är inte allt för gammal riktigt än ;)
Kruxet är (om man nu kan säga så?) att jag ska göra tårtan helt själv! Mamma brukar vara med och göra den i vanliga fall, men eftersom hon jobbar till 4, och gästerna kommer runt 6, så får jag göra den själv. Hur ska det här gå?

Jag kommer bli tvungen att ta med mig två resväskor till gotland, jösses.. Oscars playstation ska med också. Jag började packa redan igår.. bara för att.
Ska bli så skönt att åka till Gotland, I LOVE IT! Gå i ringmuren, åka till tofta badstrand m.m .. Den 14, dagen efter Oscars födelsedag så ska han och hans lillebror åka  på överlevnadskurs i 3 dagar.. så jag blir ensam hemma där.. med hans mamma, men hon är knappt hemma för hon jobbar och är i stallet.. läskigt :| vad ska jag hitta på då? Får se hur vädret blir, kan ligga på baksidan och steka, maybe!

Nu ska jag föna håret.. har duschat. Sedan sätter jag nog igång med tårtan.


Klar med presenter

Åh vad skönt. Tog bussen till centrum och handlade presenter till mamma och Oscar. Så nu behöver jag inte längre tänka på vad jag ska köpa. Jag tror nog att båda två blir nöjda =) Blev 6 presenter sammanlagt. (Oscar ska få 4 av dem)
hoppas han blir nöjd =) Mamma fyller år på onsdag, så då får vi främmande och grejer.

Tvn funkade inte imorse, när våra bästa år gick.. så sunkigt, jag som tänkte ''ah, nu missar jag iaf inte våra bästa år, eftersom det är sommarlov'' nej nej.. Otur i oturen. Eller vad är det man brukar säga?

När jag satt och väntade på bussen för att åka hem, så märkte jag att mitt presentpapper saknades.. och det var 2 min kvar till bussen skulle komma, men det var bara för mig att gå och hämta presentpappers rullen, för vi har inget presentpapper hemma. Fick vänta ytterligare 20 min på bussen sen. Suck, men jag mötte Sarah och Sandra, trevligt!

Nu har jag och Oscar precis ätit korv m bröd ''som lunch'' .. var jätte hungrig. Jag ska nog gå och tvätta av mig sminket, känns så äckligt... ah, det ska jag göra.

Ha en bra dag.

Ja, jag är starkare än du..



Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Ett litet ägg tips..

Är du en sådan person som vill ha din ägg-gula gul ? Blir gulan orange?
Då har jag ett tips! Jag är alltid den som kokar ägg här hemma, om det är så att jag och Oscar vill ha ägg.

Det här är mycket enkelt. (det gäller endast för hårdkokta ägg)

1. Koka upp vatten i en kastrull
2. Lägg ner ägget/äggen och strö i lite salt (Skruva ner värmen till 3an)
3. Låt koka i 10-12 minuter.
4. Häll ur det varma vattnet ur kastrullen, men låt äggen vara kvar
5. Häll i kallt vatten i kastrullen och låt stå i 10-15 minuter

Nu får du en gul ägg-gula, den ska inte vara orange!



Man kan alltid drömma..



Kan man låta bli att bli sötsugen och kär när man ser dessa läckerheter från Cocoo.se ?

Precious love



I was so lost, didn't know what to do with myself,
I was my own worst enemy, I was lost and oh I needed help,
Then you came along, and saw what state I was in,
You picked me up, when I was down,
Showed me how to live again.

I say thankyou, for pulling me through,
I'm a lucky man,
I was strong, and its took me so long
For me to understand,

But its precious love, oh its precious love
No I can't let it go,
This is precious love, and its teaching me,
Everything I need to know,

This precious love, this precious love,
I can't get enough,
I'm down on my knees, begging you please
To give me some more of that stuff.

Love, love, love, love, love ; precious love
Its love, love, love, love, love ; precious love

I got so distracted, by people all around,
Whispering sweet nothings, filling my head with doubts

Äntligen sommarlov ;D

Nu är det sommarlov för min del. Kl. 09.00 startade avslutningen i HP huset med glass och dricka, betyg och tävling. Det var jätte kul, och mina betyg ser betydligt mycket bättre ut än vad dem gjorde när jag gick ut 9an, så det är riktigt skoj! Runt 10:30 skulle vi titta på esteternas show, som var väldigt högljudd, och jag hade huvudvärk så det var inget plus där. Runt halv 12 åkte jag och baby (han var med mig på avslutningen) till ICA Kvantum och hyrde film, köpte hem biskvier och gott gott. Filmerna vi hyrde heter ''yes man'' och ''changeling'' med Angelina Jolie.

Älskling är ute och springer just nu, men jag orkade inte hänga med då jag har sovit i 3 timmar, så jag är trött och har ont i axlarna. Jag funderar på att göra om i headern lite, men jag vet inte riktigt hur. Vi får se!

Mamma har köpt hem tårta, för att ''fira'' att jag gått ut 1an på gymnasiet. Vi kommer att se ''Changeling'' till den.
Om 6 dagar åker jag till Gotland dessutom, det känns så bra!! jag längtar så mycket! <33
Den 13e fyller baby 20 år, och jag vet inte vad jag ska hitta på.. mina pengar är typ redan slut '=( usch. Och mamma fyller år den 10e, hur ska det här gå?


Som Oscar brukar säga..

- Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Jag håller nog med honom. Vad är det som är så dåligt med regn? Det är ju skit bra för naturen bl.a.
man kan väll börja tänka i andra banor, istället för att tänka på hur håret kommer se ut ? eller ?

Dessutom är det ju otroligt mysigt med regn. Ännu mysigare om man har någon som man kan kura ihop sig hos, och som talar om hur vacker man är. Det blir mycket mysigare med en film, när det regnar. Tycker ni inte det?
Hur skulle det bli om solen stekte varje dag? jag vill inte ens tänka på det. Om jag fick välja mellan sol och regn, så skulle jag välja regn. Men det är jag det..

Nu är jag inte brunett längre. Jag är... brunett/blond? blev inte så blondt som jag hade tänkt mig, pga att jag hade röda nyanser i håret, så det blev bara lite blondt, men jag är nöjd.
700 :- gick det på.

När vi kom hem, omkring 19.00, så var min storebror här, så jag passade på att fråga lite om min avslutningsklänning.

Jag - Vad tycker du, ser det bra ut?
Bror - Ja, det ser jättebra ut.
Jag - jag känner mig som en prinsessa! (ironi, typ)
Bror - Ja, du ser nästan ut som en.


åh vad gulligt =) nu blir det till att se på tv eller något i den stilen.
Godnatt sötnosar.

Snart är jag blond

Godmorning sunshines! Har ni sovit gott?
Baby gick upp vid 05:30 imorse, för han skulle med tåget till Huddinge (sin far) och hämta lite saker. Men jag sov vidare, och vaknade för bara 20 minuter sen, har precis ätit frukost.

Om 20 minuter börjar våra bästa år, tjoho! sen, vid klockan 2 ska vi (jag och oscar) åka till ösmo, för jag ska klippa mig och färga håret blondt! längtar längtar!

Där jag går i mina tankar..

Idag började jag 11:30 med info/layout .. har fått MVG på alla prov, men får bara vg i kursen. GAAAHH!!

Aja, sedan hade vi näthandel i typ en halvtimma, sedan slutade vi. Vid klockan 3 skulle jag på ett möte på gröndalsskolan om sommarjobb, det var obligatoriskt, så det var bara att gå dit. Blev inte kvar i mer än 20 minuter, baby var med också. Träffade några gammla lärare också, så det var kul.

Nu sitter jag här och grubblar över vissa saker som jag inte förstår mig på.
Kan man inte bara glädjas åt andra, om det går bra för dem?
Jag måste börja sätta mig själv främst, för det är jag så dålig på.
Jag är också en individ, precis som alla andra, varför ska man behandla
mig annorlunda? Jag har inte haft världens bästa uppväxt, jag har varit med om
saker som har tärt på min självkänsla, men jag berättar inte hej vilt om det!
för vad tjänar det till? Ingen bryr sig.

Huddinge

Godkväll sötnosar! Ledsen att jag inte uppdaterat någonting idag, men jag ska berätta varför. Jag var typ ''ledig'' från skolan idag, så jag och baby bestämde igår att vi skulle ta halv 10 tåget in till Huddinge, till hans far, men vi vaknade halv 10! Då vi egentligen skulle tagit tåget. Så jag skyndade mig att göra mig iordning, så att vi kunde hinna med iallafall 11 tåget, så jag hade inte tid att blogga.

Men idag har det inte hänt något speciellt. Vi åt lunch hos Oscars far, som är en suverän kock enligt mig ^^! Sedan åkte vi till Huddinge centrum, där jag köpte en ansiktsmask och en liten present till min vän Sarah som fyller år imorgon. Blev ett impuls köp, tråkigt nog. (kallas det impuls köp?) aja.. vi åt middag hos hans pappa också, och åkte hem omkring 19.00, men var inte hemma förens kl 21.00.

Nu hade jag tänkt slå in Sarahs present, men vi verkar bara ha jul inslagningspapper, suck! vad ska jag då hitta på?

Snart blir det film iallafall. Godnatt.

Blonde soon, thihi

Hallå sötnosar. Har ni haft en bra dag? Det har jag, i stort sett.
Idag kom min svenska lärare fram till mig och sa att jag får VG i svenska A !! Och i början av gymnasiet så sa jag ''det är nästintill omöjligt att få högre betyg än G i den här kursen'' För hon har så höga krav, men se där! superglad. Fick VG i praktisk marknadsföring också. Wihoo!

Solen skiner alldeles för starkt, ska bli skönt med sämre väder imorgon. Kanske blir regn!
och jag ska inte till skolan imorgon, för vi har inga lektioner, bara friluftsdag, men det skippar jag.. så jag ska åka till Huddinge med baby, låna pengar av hans pappa. På tal om det, på torsdag ska jag klippa håret och färga det BLONDT! åh, vad älskling vill se mig i blondt. Jag ska klippa mig i Ösmo, har problem med att hitta busstiderna, det är det värsta.

Kanske är ledig från skolan på torsdag också, har inga lektioner! hoppas, hoppas.

Min vän Mimmi kommer hit snart och ska visa mig hur man gör med ögonbrynstrimmern, jag är inte världsbäst på det:P

Kram på er.

RSS 2.0