I'm happy

Godmorgon på er.
Jag vaknade i lagom tid till våra bästa år! (det var telefonen som väckte mig) ...
har ätit en jätte god frukost med nyponsoppa, och nu väntas det på lunch, som kommer att bestå av smörgåstårta. Det blev en massa över från igår, då Oscars pappa fyllde år. Han köpte 3 smörgåstårtor och 2 vanliga tårtor och sammanlagt var vi 8 personer.. så ja, det är en hel del kvar. haha.

Efter ''lunchen'' ska vi åka och baaaada! jag kan äntligen bada. Min roliga vecka är över och solen skiner. Ikväll ska vi kanske på bio och se Harry Potter och halvblods prinsen. Har ju sett alla andra, så varför inte? Stackars Oscar.. han har typ inte sett någon av filmerna. Men man måste väll inte ha sett alla andra för att förstå den senaste filmen? eller ?

Jag försöker få tag på mamma, men hon är ute och steker i solen (fast hon är brun som en pepparkaka), når henne inte på mobilen, men jag måste få tag i henne. Störande.

Det känns som att jag och Oscar börjar om på ''ny kula'' lr vad man ska säga, vi tjafsar inte så mycket längre, jag försöker att behärska mig.. eller vad man ska säga. Försöker att inte vara så grinig hela tiden :P

på tiden..

Känns som att det är på tiden att jag skriver någonting mitt på ljusa dagen. Hihi. Jag har duschat, och sitter här sminkad (litegrann bara) och väntar på lunch. Först måste Oscars pappa komma hem.

Efter lunchen ska vi nog åka till Rusta och så, verkar det som. Så vem vet, kanske hittar något kul.

Jag ska berätta en sak. Förut var jag besatt av foundation. Jag klarade inte av att gå ut utan foundation, för att jag tyckte min hud såg förjävlig ut. Men sanningen kom ifatt mig, det var foundationen som gjorde att huden såg förjävlig ut. Jag har inte använt foundation en enda gång på hela sommaren, så jag är riktigt stolt över mig själv på den vägen. Jag använder endast mascara och ljus ögonskugga, ibland kajal. (ingen rouge heller för den delen) .. jag har nu börjat trivas med min hud, och hoppas att det håller i sig.



Vilken gillar ni bäst?

Jag har faktiskt endast smakat två olika smaker av ben&jerrys, det är dom två som visar här nedan. Cookie smakar väll helt okej, men jag blev sjukt trött på alla bitar i glassen som blev som deg.. och trött på själva smaken, så den köper jag nog aldrig igen. Däremot denna chokladglass med choklad fiskar i, den var sjukt god. Och jag gillar inte choklad glass i vanliga fall, har otroligt svårt för chokladglass.


Men herre.. den här var riktigt, riktigt yummi yummi.

 

så jag tipsar absolut om att prova ben& jerry Phish food glass.

Söndag. Vilo dag.

Godkväll. Känns som att det börjar bli en vana för mig att skriva på kvällarna? hmm.

Igår var det min och Oscars dag. Vi har varit tillsammans i 1 år och 5 månader nu. Vi var ensamma hemma hela dagen och natten, så vi lagade middag och åt efterrätt och tittade på film. Sen hände det lite annat, om ni vet vad jag menar. Klart att ni gör. Ni är väll inte dumma, eller ?

Idag har det inte hänt så mycket. Min roliga vecka startade tidigare idag, så det blir inget bad för min del på några dagar. Synd, jag som längtat efter att få bada efter en jobbig vecka på jobbet.
Men men..

Oscar spelar just nu, men jag antar att vi ska äta middag snart.. och förhoppningsvis jordgubbar m. grädde till efterrätt, yum yum.

Är i Huddinge

Godkväll. Sitter i Huddinge hemma hos min pojkväns far. Vi kommer att vara här ett tag framöver, och bada och ta det lugnt. Så tråkigt i Nynäshamn.
Var ju min sista dag på jobbet idag, väldigt skönt om jag får säga.

Vi skulle egentligen ha åkt och tagit ett kvällsdopp, men jag somnade.. haha, lite typiskt.. och nu sover hans pappa :P aja, jag och baby får vara ensamma här i helgen.. mysigt ^^

Vad ska ni hitta på i helgen då?


Filmer som jag tycker är bra!

Tänkte tipsa om några filmer som är helt klart sevärda.



Anytime - M.S.G



Den här låten tycker jag sjukt mycket om
!

Nu har jag mobil igen!

Jag säger bara, äntligen!
Min nya mobil är en Sony Ericsson C905, och har självklart kamera på den..
så nu blir det bilder igen i bloggen, det känns bra. 

Har uppdaterat väldigt dåligt på sista tiden, och jag har ingen ursäkt.
Imorgon är iallafall sista dagen på jobbet, sedan åker jag direkt till Huddinge och bor där. Hos Oscars pappa, då blir det mycket bad kan jag säga! =D



Så ser min nya mobil ut.
Den får ersätta mobilen som jag råkade bada med!

Baka baka, liten kaka..

Godkväll på er.
Idag var jag inte på jobbet. Med andra ord gick jag miste om 350 kr (får det under en dag) men jag bheövde verkligen vila fötterna, och dessutom var jag inte pigg alls imorse. Men imorgon blir det att jobba igen.

Kom nyligen hem från hamnen, var där med baby och åt mjukglass med karamell strössel ofc. Var sjukt mycket folk där nere, och ett band som spelade. Men det är bara trevligt.

Nu har vi tänkt att bara ha det mysigt med varann, först ska ja göra muffins! kommer att gå efter ett recept på russin muffins, men istället för russin kommer jag använda vanilj pulver, det är mycket godare!


Love!

Godkväll på er.

Har jobbat idag också. Kan säga att jag tycker synd om mina fötter, som gör så ont..! skulle sitta perfekt med en till helg, med lugn och ro. Dvs bad.. hehe.

Snart kommer iallafall Oscar med tåget, jag ska hoppa på det och så ska vi åka vidare till Ica kvantum, för att handla hem något gott, sedan blir det väll spel, film och myspys.
Han åker nog tillbaka till Huddinge imorgon eller på torsdag. =/ ..

Ska gå och göra mig iordning, ha en bra kväll allihopa. puss på er.

Trevlig helg

Godkväll sötnosar.
Dåligt med uppdatering, jag vet det. Jag har varit i huddinge och inte haft riktigt med tid! igår var vi (jag, Oscar, Filip och deras pappa) på ådran och badade, sedan åkte vi hem till deras far och grillade och åt jordgubbar. Mycket trevligt. Efter det så åkte vi till Heron City och såg Ice age 3! Åh den var suuper duper bra! Har man sett ettan och tvåan måste man defintivt se trean! Älskar dom filmerna, och hoppas på en fyra, femma osv.

Idag runt 18.00 åkte vi till ådran och badade igen, fast jag badade inte.. jag matade bara änder med kex! :P Lite av en hobby. Fick sedan skjuts till Tungelsta för att ta tåget därifrån hem. Så nu är jag hemma och ser på en film med mammsen, pappa är på Gotland.

Imorgon börjar jag jobba igen, och ser fram emot det. Åker till huddinge på fredag igen..

Godnatt.

Är i Huddinge

Godkväll. Just nu sitter jag i soffan hos Oscars far och dricker coca cola! .. (jätte intressant) när vi kom till huddinge idag så åkte vi först hem hit för att hämta Oscars badkläder och sådant, för att åka till ådran och bada. Men när vi kom dit så kände jag inget badsug alls, så det blev bara till att doppa fötterna från bryggan och mata änder/fiskar med marie kex! Kom en mamma-and och hade 3 små ungar med sig som var helt ivriga att få kex! Så söööta.

Sedan åkte vi hem, och skulle egentligen grilla men det blev lite sent för det så vi gjorde tacos istället, men det är ju gott det också! Till efterrätt blev det jordgubbar m. grädde. Yum yum.

Jag trodde vi skulle på bio idag.. men det blir antagligen/förhoppningsvis imorgon kväll istället.... vi får se! Ska iaf se Ice age 3, någongång i livet.

Avslutar med en bra låt.
 

Bio ikväll ?

Hej sötnosar. Jag har precis kommit hem från jobbet.
Hände en ganska typisk sak på vägen till jobbet, jag ramlade i en jäkla pöl med lera.. ååh.. funderade på att gå hem och byta byxor, men då skulle jag kommit försent, och det ville jag ju inte.. så jag fick skämma ut mig istället .. byxorna var helt täckt av lera.. :/ suck.

Ikväll händer en kul sak, baby och hans pappa hämtar mig i nynäs och så åker vi till huddinge och bor hos hans pappa över helgen, för sen måste jag tillbaka och jobba. Make some money!
Ikväll blir det förmodligen heron city för att se på Ice age 3 !! :D kuul, älskar dom filmerna.

det var väll allt för mig.. har inget intressant att skriva om, som ni märker..

Dålig uppdatering, i know!

Hej kära läsare.
Som ni kanske har märkt så har jag varit fruktansvärt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna, det beror delvis på att jag inte har haft något att skriva om, och för att jag jobbat.
Jag skrev i måndags att det var ganska tråkigt på sommarjobbet, men det blir bara trevligare och trevligare nu, jag börjar lära mig alla boenden där, vem som ska ha vad till frukost, lunch.. osv, vem som tycker om att gå ut och ta promenader.. m.m, och jag lär känna dem, så det är kul.

Nu känner jag att jag trivs med sommarjobbet, och skulle kunna tänka mig arbeta med sådant! men neh.. jag satsar nog på annat ändå.

Idag glömde jag nycklarna hemma (och mobilen är sönder) så jag fick sitta i trapphuset i 1 timma, höll på att somna! men sedan kom min syster och blev en räddare i nöden. Hon hade nämligen tänkt gå hem till sig, men hon ångrade sig och tog en sväng förbi här, vilket var jäkligt tur.

För övrigt så har jag jätte ont i mina fötter, nästan så jag tycker synd om dem...


Jobb(ig) dag

ÅH vad jag har ont i benen. Idag var första dagen på Rosengårdens äldreboende. Det var ganska tråkigt, men trevlig personal, och det är ju alltid ett plus. Men jag undrar om jag kommer palla 3 veckor, iiih.

Har inte så mycket att skriva, jag är trötter så.. men jag säger godnatt redan nu.. blir inget mer inlägg idag.

Vilo dag - jobba tomorrow

Godkväll bloggen, idag har jag haft en såkallad ''vilo dag'' jag har alltså gjort.. ingenting. Eller aah, tidigare idag så åkte vi och lämnade den hyrda filmen, köpte lunch och så. Men annars har jag inte gjort någonting idag, legat i sängen med baby och tittat på Tv slash vilat.

Alldeles strax ska jag göra en blåbärs milkshake. Min jordgubbs milkshake blev jätte god igår förresten, iallafall för att vara första gången. Nu ska även mamma och pappa få smaka, men med andra bär.. kanske blir det äckligt, kanske inte.

Här får ni se resultatet av min milkshake, tyvärr får ni inte smaka den..
Hade iaf, mjölk, vaniljglass, jordgubbar och lite socker i.



Imorgon börjar jag sommarjobba på ett äldreboende.

Myskväll med baby!

Godkväll sötnosar, har ni haft en bra dag? Det har jag, hyffsat iallafall.

Jag och baby kom nyss hem från ICA, vi har hyrt film och köpt jordgubbar och polly. Filmen vi hyrde heter ''I taket lyser stjärnorna'' har hört att den ska vara bra, så man får väll pröva sig fram.
Mamma har även köpt en massa filmer som vi kan se, så vi hyrde bara en.

Nu ska jag kila iväg till köket och göra jordgubbs milkshake, Min första gång faktiskt.. får hoppas att det blir bra ^^
sedan ska vi se på filmen, vi startar med den hyrda och slutar med en skräckis. Det låter väll bra? :)

Godnatt på er.

OSCAR <3

Godmorgon kära läsare. Sovit gott?

Igår kl. 22:30 kom vi till nynäs med båten, känns jätte konstigt att vara hemma igen. JAG VILL VARA PÅ GOTLAND! Jäkla sommarjobb att komma i vägen, buhu.

Alldeles strax ska jag, älskling och mamma gå ner till centrum och kika litegrann.

Säg en person 
..som du älskar av hela ditt hjärta -  mamma
...som du skulle offra livet för - Oscar
...som är den smartaste du känner -  Oscar
...som alltid får dig på strålande humör - Oscar
...som får dig att le när allt känns tungt - Oscar
...som är den omtänksamaste du vet - Rungpoy
...som senast skickade ett sms till dig -  Vet inte, min mobil e pajj
...som är en föredetta bästa vän - Katrin
...som är snygg - Oscar
...som är osmart -  jag
...som är en riktig vän - Mimmi
...som är din älskling - Oscar
...som är den galnaste du vet - vet ej
...som är den konstigaste du vet - finns folk
...som är underbar - Min syster
...som är dum - finns vissa
...som du kan prata med om allt - Oscar
...som är din barndomsvän - Mimmi
...som du saknar - Katrin
...som betyder mest - familj och Oscar
...som du har spenderat mest tid med - haha, kollar inte precis
...som du var dum mot när du var mindre - jadu
...som du tycker är snäll - Sarah
...som du har sportat med - Amanda
...som du skulle vilja krama just nu - Oscar
...som du inte har träffat på länge - Katrin
...som du vet saknar dig - ingen gör det
...som du träffade idag - Pappa
...som du ska träffa när du gjort klart den här - mamma, Oscar

Bilder från poolbadet

kommer att sakna.




Ikväll går båten hem.. trist

Ledsen att det inte blev något skrivet här igår, men jag kan säga som så att jag hade en jätte trevlig dag på Terranovas poolbad, tog till och med några bilder med älsklings kamera. Vi badade 4 gånger, varav varje gång var ungefär 45 minuter, så det blev mycket bad. Vi var där hela dagen, så när jag kom hem så var jag.. brännskadad. Stackars min hud, det bränns fortfarande och gör ont utan att jag ens behöver peta på mig. Mina axlar gör ondast, känner mig nästan förlamad. Min älskling var så gullig och blötte ner en handduk och la över mig igår kväll, och fick agera slav åt mig :P Orkar knappt röra mig, mitt ansikte ser ut som en tomat.. och jag som ska med båten ikväll, älskling åker med mig hem.. jag undrar om jag kommer palla det, fyy. Och så börjar jag sommarjobba på måndag, vill inte se ut såhär då.
HEEELP

Nog om det, ska duscha snart och kanske färga håret sen, när håret har torkat.

Kommer sakna gotland, kanske åker hit en gång till innan skolan börjar? vi får se, vi får se..

Kvällsdopp är toppen!

Åh vilken härlig kväll.
Åkte till tingstäde och badade, det var super skönt i vattnet och inte alls mycket folk där. Perfekt! Vi (Jag, Oscar och Filip) kom överens om att vi ska gå till pool badet och bada imorgon. Ännu skönare! :D Vi ska gå så att vi är där till dom öppnar så att vi kan få en bra plats, sist fick vi ligga bakom en stor ek (?) om det nu var det.
Jag är inte expert.

Jag har fått minst 2 myggbett på foten, det är SÅ irriterande. Kör en liten lista på saker som jag inte gillar..



När folk spelar musik på tåget - Hört talas om hörlurar eller?
Att 10 åringar klär sig som hippies - Hur kommer framtiden att se ut?
Att man ska behöva känna sig ful utan smink - Gäller iaf mig, jag hatar att gå utan smink, men Oscar tycker jag ser bättre ut utan smink, så då vill man ju gå utan smink.. ibland.
Spindlar - det är nog det värsta av dem alla, spindlar. Jag ryser bara jag hör ordet..

Jag vann en tävling..

Fick veta en sak alldeles nyss, nämligen att jag VANN TÄVLINGEN
och blev veckans blogg hos Hanna Olsson
Vann även ett par Örhängen! I'm happy !

STORT TACK TILL ALLA SOM RÖSTADE PÅ MIG! =)

Molnigt = Centrum

Halloj sötnosar.
Idag har inte solen varit med oss, så det blev inge sol och bad idag inte. Istället passade jag och baby på att ta bussen till Öster centrum och kika runt litegrann, provade kläder.. men jag är så kräsen, och tycker typ aldrig att nånting sitter bra. Köpte med mig en hårfärg iallafall, hoppas på att jag kan bli lite blondare. (Vill inte bli platinablond)

Baby har cycklat iväg till MAXI för att köpa sockerdricka och vindruvor, yummie! Jag var på väg att somna i sängen alldeles nyss, men när han sa att det verkar som att vi ska åka till tingstäde och bada sen så blev jag klarvaken.
Solen börjar titta fram nu (klockan 17.00) så det kanske blir bad idag iallafall. Kvällsdopp vill säga!

Nu är det bara två dagar kvar på Gotland, uhh... don't wanna go home! Jag trivs här, så himla bra.

RSS 2.0