....

JAG BLIR GALEN!
min blogg blir inte som den vill och nu är den helt kaos!

jag orkar inte..... är uttråkad som attans också :'(

MAMMA GÖR EN TAVLA - AV PÄRLOR



Tavlan är inte klar, som ni kanske ser så ser den lite suddig ut.. men det är för att det ligger ett slags papper med klister över våra ansikten.. så man kan ju försöka bortse från det så länge. Det är iallafall jag och Oscar på bilden, och jag tycker det blir riktigt häftigt.


MAN BÖRJAR JU UNDRA

Jag är inte den typen av person som sjunker så lågt och skriver om andra bloggare (som faktiskt verkar vara jäkligt populärt idag) och det är ju synd.

Men jag börjar undra vad som faktiskt är sant! Vad är egentligen sant, av allt som dom här stora bloggarna skriver? jag förstår verkligen noll, kan någon tala om för mig vart vårat samhället är på väg? NEJ! och det är jag faktiskt riktigt lättad över. För idag skulle man säga.. ''mot väldigt dåliga tider'' .. ja, nästan så att man inte vill skapa ett liv till den här världen som håller på att gå mot.. gud vet vad.

Jag tycker att det är så fruktansvärt löjligt hur människor kan se upp till dom här personerna. Dom här ''stora bloggarna'' som Kissie, Dessie, Paow.. och allt vad dom nu heter, när dom är så otroligt elaka och bara tänker på vad dom väger när dom är smala som stickor. (jag vet att dom här bloggarna inte är ute efter att folk ska se upp till dom, och se dom som en förebild) ändå så är det så jäkla många som.. avgudar dom, MEN FÖR VAD? Liksom.. vad gör dom så jävla mycket bättre än oss andra? Dom tjänar pengar genom att provocera, hur överdrivet är inte det på en skala? ska alla fattiglappar börja provocera och vara elaka för att tjäna pengar.. ? Blir så arg. GAAH!

Ska gå och plugga nu, jag har iallafall lite vett i skallen! Alltid bra med någon som har det, isn't it?
(tillskillnad från en viss bloggare som påstår att hon FÅR vara ledig för skolan.. för att hon försovit sig)

läskigt..


JAG HAR BAKAT BLÅBÄRSMUFFINS



Ja, som överskriften lyder och som bilden visar har jag bakat blåbärsmuffins (för första gången i mitt liv) och dom ser väll inte alls så pjåkiga ut? får hoppas att dom smakar gott.

Funderar på om jag ska se på Idol idag (?) gillar egentligen inte idol, men verkar inte gå något annat bra och jag orkar inte sitta här, framför datorn ända till sängdags.

 



Vi får se, vi får se..

 


IBLAND SLIPPER MAN INTE UNDAN

Om mindre än 45 minuter ska jag knalla ner till Sjukhuset och ta min sista vaccin spruta mot livmoderhalscancer. Ser verkligen inte fram emot det, då jag avskyr att ta sprutor. (fast jag i det här läget borde vara van) ! Önskar att min pojkvän kunde följa med mig =/

Mamma kommer och hämtar mig efteråt, och sen ska vi åka och handla. Kanske blir till att baka blåbärs muffins sen. Väldigt gott.
Och ja, när jag kommer hem måste jag plugga samhälle. Have to!


FILM DAGS......

Godkväll.
Kom ganska nyligen hem från syrran. Blev lite sen middag pga att hon fick besök av en gammal vän och hennes underbart söta lilla bebis. iih, så söt han var. Men det var bara trevligt :)

Lånade en film av henne också, så den ska jag nog se alldeles strax. Ska bara ringa älskling först och prata lite med honom. Godnatt!









FIXAT PRAKTIKPLATS

Idag var ännu en kort skoldag, för vår lärare är sjuk fortfarande så vi gick bara 1 timme idag. Imorgon börjar vi 9.30 och slutar 10.30, hur underbart är inte det? ;o sova sova sova!

Har nyss kommit hem från affären, och ska snart hem till min syster och äta mat - tacos! yum yum.

Ringde om praktikplats tidigare idag, provade först H&M på gotland, men dom hade fullt. Ringde sen till Cubus på Gotland och dom tar mer än gärna emot mig i 2 veckor. Så det blir alltså praktik på Cubus i 2 veckor. V.39-40.
Åker till Gotland den 19e september och kommer hem den 4 oktober. ME LOVE!

nackdelen är att det dröjer två veckor innan jag får hålla om min pojkvän och pussa på han. Men, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Eller hur var det?


VILL MAN BLI DUMPAD SÅ?

Svar: Nej!

Det är inte så att jag har följt Bachelor på tv, men av nån slump så kom jag till ett klipp på youtube där Jason (från bachelor - sånt där program där han ska välja mellan typ 20 tjejer) gör slut med tjejen som han valde att fria till, för att han inte kunnat sluta tänka på tjejen som han sa hejdå till. Och han gör slut med henne på TV! tycker verkligen synd om Melissa som får höra det sådär.

Första klippet är alltså när han gör slut med Melissa,
tjejen som han valde att gifta sig med för att han älskade henne.
Det andra klippet är från samma dag som det ovan, han har just dumpat Melissa
och ska berätta det för Molly (tjejen som han egentligen ville ha) och be henne om en andra chans.
Tredje klippet är fortsättningen från det andra klippet, och där få man veta om hon ger han den chansen.

Jag kan säga att jag reagerade starkt på när Melissa sitter i Limon påväg ifrån helvetet, där hon säger en sak som jag har känt flera gånger. ''Du ger ditt hjärta till någon som sedan kastar iväg det'' och ''han bestämde sig för att gå tillbaka till en annan situation, det är det som gör ont'' (kanske inte är riktigt så hon säger, är inte så bra på att översätta. Men nåt liknande iallafall.






THAT'S THE WAY I LIKE IT!

Oj vad snabbt det gick att gå i skolan idag. Inte konstigt, började 10:45 och slutade 11:45, så! haha. Vår samhällskunskaps lärare är snäll och låter oss vara lediga imorgon. YES! ingen skola för min del, här startar min helg, full av mys och kärlek. Oscar åker nämligen till Gotland på söndag för att jobba, han ska fotografera. Vet inte när vi ses igen.. men det lär nog ta ett tag =/

Det verkar ha hänt något i skolan. Ambulans, brandkår och polisen var där.. aja, får väll kanske höra något på måndag. Hoppas det inte är något allvarligt bara.

Oscar pratar om att han vill ner till hamnen och käka glass, så vi ska väll dit snart någongång.


JAG SER FRAM EMOT...

Morgondagen och Fredag! Våran lärare (som vi har i dom flesta ämnen) är nämligen borta imorgon och på fredag, så med andra ord slutar vi 11:30 imorgon och 09:15 på fredag. Hur härligt låter inte det på en skala? Självklart önskar jag inte min lärare att må dåligt, jag hoppas att hon blir frisk så fort som möjligt. Hon är en mycket bra lärare, men med några få brister. Vem har inte det?

Ikväll ska jag och min älskling ha en myskväll, som kommer innebära film, kladdkaka, tända ljus m.m. I LOVE IT, I LOVE HIM!

En sak som jag inte får glömma
att tänka på (som jag ändå gör) är att jag måste fixa en praktikplats! Vi ska nämligen ut på praktik v.39-40. Och jag tror att jag ska söka praktik på Gotland! Men vart? HM? att jag skriver det här får bli en slags påminnelse åt mig, helt enkelt. Eller så kanske ni ville veta det? ;o


Så här ser typ mitt rum ut. Bilderna togs i julas, men ja.. ungefär sådär idag med :) har stor bokhylla där teven står också, den är framför sängen. Men tyvärr inte med på bild.



NI VISSTE INTE ATT..

Jag är höst och vinter människa! Jag älskar höst och vinter.
Jag tycker att det är så himla mysigt när det är lite kallt och frostigt.
När nätterna är kolsvarta och när snöflingorna faller.
Om jag var tvungen att välja mellan att leva ett liv med bara sommar
eller bara vinter, så skulle jag utan tvekan välja vinter.

There's something special about winter and autumn.



WHEN I WAS YOUNGER

När jag var yngre, dvs 12-15 år så var jag ett stort fan av tvillingarna Olsen, men Ashley var alltid min favorit. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, men för mig kändes det som att Mary Kate alltid skulle vara den som alla tyckte bäst om i filmerna, så jag kanske bara tyckte synd om Ashley? nej men.. Jag tycker att Ashley är mycket snyggare, och att hennes stil är så mycket klokare än Mk's.

I början hade jag jätte svårt för att se vem som var vem, men med tiden blev det väldigt enkelt.


Ashley till höger.


RSS 2.0