Åker till Huddinge

Godmorgon. Kan jag säga så?
Slutar ju nämligen skolan 11.20 på fredagar, så jag har precis kommit hem. Fick veta idag att praktisk marknadsföring B är borta från måndags mornarna så vi börjar 10.30 på måndagar, väldigt trevligt tycker jag! =)

Snart ska jag och älskling åka till Huddinge och vara där över helgen. Ikväll ska han bjuda mig på middag i Stockholm, och sedan ska vi åka till Heron och gå på bio =) Mysigt!

Kommer nog inte uppdatera något under helgen.
men ha en toppen helg =)

Tävling hos Foki

Jag medverkar i en tävling på Fokis.se där jag har chansen att vinna något som jag själv önskat från gadgetgirls hemsida. Även du kan gå med och önska dig vad du vill därifrån, låter väll skoj? =)

Klicka här för att komma till hennes blogg.


detta dusch draperi önskar jag mig! :)

Om ni fick välja..



Själv väljer jag bort päron!
jag älskar bananer och äpplen.

18 months with my baby today!

Oj vad deprimerad man kan bli när man har mens! Iallafall jag. Har haft ont i magen sedan igår, och idag började det värka i kroppen från topp till tå. Varför blir det alltid så? kan inte sitta still, så därför är jag inte i skolan. Oscar har åkt iväg och hyrt filmer och handlar vindruvor till mig, isn't that cute? =)

Idag har vi varit tillsammans i 18 månader, dvs 1 ½ år. Det sitter alltså inte fint med magont och värkar nu inte, älskling föreslog att vi skulle bowla idag. Men jag orkar inte göra nånting. Han föreslog också att han ska ta med mig till en restaurang i stockholm och bjuda på middag, och sedan skulle vi gå på bio. Men det orkar jag ju såklart inte heller, så det tar vi i helgen har vi bestämt. Så idag blir det till att ligga i sängen och titta på film och äta vindruvor, jajamän. Men älskling kommer ju ligga där med mig och hålla om mig, och då mår jag bättre! :)

Jag börjar undra om jag har några äkta vänner. Har faktiskt aldrig känt att jag har det. Känner inte att någon bryr sig. Ingen av dem bryr sig om att man mår dåligt, dom får en bara att känna sig misslyckad för det. Jag vet inte.. kanske inte alls är så, men det är så jag känner. Det rår jag väll inte för? min kropp fungerar kanske inte som alla vill att den ska.. men vadfan..sluta vara så elaka och säg som det är istället för att skicka sms. När jag frågar om anteckningar varför inte bara vara ärliga och säga nej? istället för att sitta och snacka om mig när jag är hemma och mår dåligt. Vad är det för vänner..?
 tror att jag skolkar första dagarna i skolan, det går fet bort för mig!


Jag är känd för dåliga uppdateringar, ja!

Godkväll. Det var minsan ett tag sen jag uppdaterade här, känner inte att jag har haft någonting vettigt att skriva. Har iallafall börjat skolan igen, började i tisdags. Så numera går jag HpHs 2 på nynäshamns gymnasium. Schemat är väldigt nice tycker jag, på fredagar slutar vi så gott som 11.20, tummen upp!

Som individuella val kommer jag att gå engelska B.. får se hur det går med det. Jag är ju ganska bra på att skriva på engelska, men när det kommer till att prata så blir jag.. super nervös!

Första året i gymnasiet gick super fort, och jag ångrar vissa saker som jag kunde gjort bättre.
men jag får prestera bättre i år, nya möjligheter som sagt.
 

  • Idag har jag varit i Huddinge med Oscar och köpt bl.a ett ämnesblock och strykning pennor (behövligt) och mellanmåls kex köpte jag också. (havre kex med blåbär) som jag ska ta med till skolan! Nyttigt och bra.
  • Just nu är jag hemma hos min syster som står och gör äggröra. Vi ska se på ''Tribute'' som börjar om 5 minuter. Kl. 22 kommer älskling hit också.

Godnatt!


Ännu ett hål i örat! Tummen upp.

Halloj.

Jag och Oscar har precis kollat klart på Charles änglar och ska väll gå och sova snart. Ska bara berätta att jag var nere i centrum idag igen, och tog hål i örat (bild nedan). Jag valde en blå pärla.
När jag tog upp mitt kort för att betala så sa hon att jag fick det gratis, skulle egentligen gått på 120 kr. Det var snällt.
Köpte en scarf också, som jag tycker är jätte fin =)


En dag på stan

Godkväll.
Jag har ganska nyligen kommit hem från en dag på stan - Öster. Tänkte egentligen bara kika efter underkläder men jag fick med mig en siden pyjamas, en tunika (som jag älskar) och 3 par trosor hem.
Gick också in på en drop in hårsalong för att (egentligen) ta hål i öronsnibben, men istället blev det slingning i hela håret, så nu är mitt hår.. väldigt ljust, precis som jag ville. Och det gick endast på 460 kr. Billigt!

Runt 17.00 kom Oscar och hans lillebror till Öster och mötte upp mig, för att vi skulle gå och äta middag på Celine, där jag som vanligt tog en nacho tallrik. Så yummi yummi.
Sen fick vi vänta typ 2 timmar på bussen.. det var väll mindre kul.

Nu sitter jag här medans Oscar och Filip åkt iväg för att handla lite.. tycker dom tar väldigt lång tid på sig? hmm.



Börjar få ordning på bloggen

Oj vad jag ägnar tid till bloggen helt plötligt, vet inte hur länge jag har suttit vid datorn idag.
men ett antal timmar kan jag säga..

Oscar håller på att träna med sin lillebror och jag börjar bli hungrig. Vi ska göra iordning ravioli, enkelt och gott. Till det ska vi ha vitlöksbröd. VEM GILLAR INTE VITLÖK?! Me loves vitlök.




Framme på Gotland

Godkväll.

Det blev en ganska stressig morgon för mig, så stressig att jag fick ont i magen.
Jag vaknade vid 07.00, packade resten och satte mig i bilen kl. 07.45 mot västerhaninge, därifrån tog jag och Oscar tåget till lilla Nynäshamn. Vi hade mycket att bära, dvs. 2 resväskor (Oscars är gigantisk), en ryggsäck, datorn, 2 påsar med mina 10 college böcker + handväskan. Det blev skönt med en dusch när vi väl var framme hemma hos mig.

När klockan blev 11:45 så hämtade min söta morfar upp oss och skjutsade oss ner till båten.
På båten åt vi lunch, pasta med köttfärsås + sallad, bröd och dryck som ingick.
Lyssnade på musik, tittade på film, vilade.. ja, det är väll allt man kan göra på båten.. om man inte spelar något, såklart.

Nu sitter jag här, framför Oscars data och har fixat lite med designen, och jag är inte världsbäst på sånt där.. så det får allt duga. Har nyss ätit middag.. som bestod av pasta (igen) alltså. Not good!

Nu ska Oscar ha datorn, så jag ska nog se på TV eller någe, spela home kanske ;D

Gotland imorgon

Jag håller på att fixa med bloggen, så just nu ser den inte klok ut.

En rolig sak.. jag och Oscar bestämde oss för att åka till Gotland imorgon (eller ja, idag, eftersom klockan är över 12) vi åker klockan 12.25. Sn kommer jag hem på söndag natt. Ska bli super kul att spendera mina sista sommarlovs dagar där, dessutom kommer vi att vara ensamma hemma för hans mamma åker till Öland på onsdag.

Ja, ville bara meddela det.. nu ska jag soova! Godnatt

Vädret har vänt men det är bara bra

Idag har vädret varit lite ostadigt och jag har inte känt något badsug alls. Jag, Oscar och hans pappa var och åt lunch på en restaurang (Korv stroganoff) som var jätte god. Efter det så åkte vi till centrum för hans pappa skulle till fotvården, så då passade jag på att köpta college block, måste ju ha det nu när skolan börjar snart. Köpte 10 st för 129 kr på akademibokhandeln, så det var billigt och bra.

Nu har vi typ precis kommit hem från stranden, älskling ville bada!
Om en halvtimma  blir det kina mat, vilket jag aldrig har ätit förut, så det är lite spännande. Bara jag slipper äta med kina pinnar?!

När vi var i centrum så sa Oscar till mig att kolla om jag fått min lön från sommarjobbet. Men då sa jag att den kommer i slutet av augusti eller den 14:e. Men jag gick och kollade ändå, och gissa vad? den hade kommit! Nu är jag glad. Behövs verkligen.. men nu får jag se till att spara också, inte spendera allt på en massa onödigt.




Heron - Johnny Depp

Idag blev det bad igen, två gånger faktiskt. Riktigt skönt, var 25 grader varmt i vattnet.
Har vilat litegrann och snart blir det middag.

Ikväll, runt 21.00 ska jag och Oscar till Heron City och se på ''Public enemies'' med Johnny Depp.
Spännande.

Har inte så mycket mer att skriva om. Pöss


Snart blir det film

Det blev självklart bad idag också, var jätte varmt utomhus.. hur kan man motstå ett bad då? Blev dock inte så länge idag, för solen försvann bakom molnen i evigheter och då fick jag inte tillbaka badsuget och längtade hem.

Baby gjorde i ordning två räksmörgåsar med hovmästarsås till mig, som för övrigt var jätte gott. Lite starkt, men gott. Sen blev jag trött och gick och sov 2 timmar.. Nu väntar jag på att en film ska börja på kanal 4+ som heter ''A lot like love'' Någon som sett den? har för mig att den ska vara ganska bra, och det går ju ingenting annat så..


Jag älskar att bada

Idag har också varit en väldans trevlig dag, för min del iallafall. Har varit vid stranden i 5 timmar, fast jag badade dock bara 1 ½ timma, solade resten. Så nu kan man säga att jag har bränt mig.. again!

men det spelar ingen roll. Älskar att vara ute om dagarna, och att solen äntligen håller i sig. Får hoppas på sol imorgon också, för då blir det ännu mera bad. En hel del bilder blev det idag också, så jag kan ju bjuda på några stycken inte allför intressanta bilder.

Var några snorungar där idag som jagade änderna som jag och Oscar matar med kex och bröd. Så jag sa till ungarna att lägga av med att jaga dem, och att änderna inte vill dom något illa. Hoppas att dom lärde sig en läxa.
Efter ett tag var det en annan störig unge som förstörde mitt ''möte'' med herr groda som jag upptäckte på bryggan. En ganska stor groda, inte varje dag man ser en sån. Bara några sekunder efter att jag tagit en bild på den så kommer en unge och tar grodan i handen och slänger med den så att den hamnade på rygg. Jag blev lite lack och sa till honom att grodan nog trivs bäst i skogen, för att den kom därifrån. Pappan till barnet gjorde ingenting, han stod där som en publik och verkade uppmuntra ungen.. Kan föräldrar inte lära sina barn att vissa djur förtjänar lite ..respekt ?

ja, jag är djurvän.

Aja, nu gör jag inte så mycket. Ska avsluta här, och sedan umgås med älskling.
Ha det så bra.






''Solen skiner kanske bara idag''

Härlig dag idag! Vaknade runt 09.00 och myste med älskling. Runt 11 tiden så åkte vi och badade, fanns inga moln på himlen, väldans härligt. Efter ett tag kom Oscars systers barn och skulle bada med oss.
Efter några timmar så åkte vi hemåt för att byta om och sedan åka och äta lunch.. eller om det var middag? vette fan.

Vi var och badade igår också, så då tog jag lite bilder. Grillade gjorde vi också.
jag har det väldigt bra här, i huddinge.








RSS 2.0